MSGSÜ FİZİK

Etkinlikler

Bölümümüz gerek kendi ürettiği bilgiyi paylaşmak, gerekse Ülkemizde ve dünyada yapılan yenilikleri takip etmek, bu yenilikleri öğrenci ve öğretim üyelerimizle paylaşmak üzere düzenli olarak bilimsel etkinlikler düzenlemektedir.

Bu etkinlikler, bölüm içinden veya dışından davet edilen konuşmacıların verdiği ve güncel araştırma konularının sunulduğu seminerlerden, ulusal ve uluslarası bilimsel toplantılardan ve lise öğrencilerinden doktora öğrencilerine kadar farklı seviyelerde yürütülen okullardan, güncel makalelerin tartışıldığı arXiv seminerleriden ve her ayın son perşembesi düzenlenen karar tahta günlerinden oluşmaktadır.

Seminerler akademik yıl içerisinde her perşembe saat 15:00'da, arXiv seminerleri yine her perşembe saat 13:15'de, kara tahta günleri ise her ayın son perşembe günü düzenlenmektedir. Etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi ilgili linklerden edinilebilir.